3.1.2014

8. Uusi vuosi 2013-2014

Viimeinen päivä vuotta 2013 meni oikeastaan läksyjä tehdessä. Olemme siis lähdössä sunnuntaina Arizonaan viikoksi joten joudun tekemään tuon viikon työn, ja yritän saada ne valmiiksi ennen viikonloppua. Heräsin varmaan noin 11 aikaan ja sitten söin aamupalan ja läksyjen kimppuun. Niitä tehdessä vierähtikin sitten muutama tunti. Syötiin lounas ja äiti tuli kaupasta. Illalla olimme menossa viettömään uutta vuotta iskän työkaverille. Sinne piti kuulemma viedä jotain niin äiti oli ostanut tarvikkeet kana piirakan tekoon. Läksyjenteon jälkeen oli tosi väsynyt olo niin istuin sohvalle katsomaan tv:tä hetkeksi aikaa. Sitten kello alkoikin olemaan jo sen verran että laitoin itseni nopeasti valmiiksi ja sitten lähdimmekin jo. Ajomatkaa sinne oli noin reilu 30 min.
Kun tulimme sieltä takaisin, kello alkoi olla 12 ja vuosi oli kohta vaihtumassa. Täälä ei ole laillista ampua ilotulitteita tai muutakaan, eikä niitä kyllä myydäkkään yhtään. Menin nukkumaan varmaan 1 aikaan.

1.1.2014
Taisin olla hiukan väsynyt kun heräsin klo. 13:09.... No siinä sitten syötiin suoraan lounas ja sen jälkeen läksyjen parissa vierähti muutama tunti. Sen jälkeen äiti oli luvannut jonkun kaverinsa tyttärelle että veisimme hänet elokuviin niin lähdin sitten mukaan. Eipä sen päivän aikana sitten oikein muuta tapahtunutkaan.
Viikonloppuna voi tulla yksi postaus, mutta ensiviikolla ei varmaan tule yhtäkään koska en ole varma onko sielä nettiä tai mitään. Mutta kun tulemme Arizonasta niin sieltä kehittelen jonkun ehkä vähän isomman postauksen/ kuvapostauksen(?). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommenteista! Muistakaa, että kaikkien on mukavampi lukea blogia, jos kommentit ovat asiallisia. :)