6.2.2014

13. Päivän kuulumiset

Tänään päätin sitten vaan tehdä pikapostauksen päivän kuulumisista. Huomenna on matikan koe ja perjantaina on historian koe, niin pitäisi hiukan lukea... Tänään en varmaan saa aikaseks laitettua paljoa kuvia kun ei kamera oo ollut toiminnassa ja puhelimesta en ole saanut aikaseks siirrettyö koneelle. No toivottavasti pärjäätte... Tällä viikolla yritän sitten tehdä vielä kunnon kuvapostauksen :).


Elikkäs aamulla ehäsin noin 7 aikaan aamulla. Koulu alkoi 8 aikoihin. Kello oli kyllä herättämässä jo puolelta mutta arvatkaas kuka laittoi torkulle ja ajatteli että lepuutan vain vähän silmiä.... Ja nukuin puoli tuntia kunes äiti tuli herättämään. No kerkisin kouluun vielä ihan helposti (onneksi) hiusten laittamisessa säästin varmaan ainakin 15 minuuttia kun laitoin ne vaan ponnarille kiinni... Päivän vaatteista varmaan saan tonne loppuun muutaman kuvan. No koulussa normi aika lyhyt päivä (vihdoin) jota on odotettu maanantaista asti :D. No liikunnasta oli teoria koe joka varmaan meni ihan hyvin, tai ainakin toivon että meni. No historiassa oli Socratic Seminaari juttuja joista en tajua yhtään mitään :'D. Ainii ja sitten ollaan äikässä tekemässä PSA'ta ja siitäkin voin tonne loppuun laittaa kuvan. No sitten kun pääsin kotiin asti niin söin parmesaani juustoa makaroonilla ja jauhelihakastikkeella  makaroonia ja jauhelihakasiketta. Syönnin jälkeen Tuomas ja iskä lähti surffaamaan, mutta minä ja äiti lähdettiin ostaan Nex'istä ystävänpäiväks suklaata ja Tuomakselle tusseja ja mulle yks vihko kouluun. No kun tultiin kotiin niin äiti lähti elokuviin ja mä päätin jäädä kotiin tekemään läksyjä ja lukemaan kokeisiin. Ja sitten eksyin tekemään postausta... No tässä mun päiväni suurinpirtein sitten olikin. Kohta sitten suihkuun ja nukkumaan  :)
Naama oli liian ihana :'D (ja tää on otettu iphonella)


Parhaat farkut :* (tääkin on otettu iphonella)

Ja tässä vielä tämä PSA ja oikeasti siinä ei noin selkeällä ja isolla lue tota ©Annika Hakala juttua mutta päätin sitä hiukan korostaa nyt blogiin, ja harmiksi laatu sitten kärsi hiukan mutta toiviottavasti ei häiritse liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommenteista! Muistakaa, että kaikkien on mukavampi lukea blogia, jos kommentit ovat asiallisia. :)